Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: در تاریخ ۲۵ خردادماه سال جاری به صورت مکتوب به شرکت هواپیمایی زاگرس اعلام کرده بودیم که از تاریخ دوم تیرماه سال جاری، به علت بدهی های معوقه، این شرکت باید به صورت نقدی اقدام به خریداری سوخت کند. ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۴ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در خصوص چرایی خودداری شرکت ملی پخش بابت دادن سوخت به هواپیماهای شرکت هواپیمایی زاگرس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: شرکت هواپیمایی زاگرس چندین ماه است که بدهی معوقه به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی دارد و طبق یک فرآیند قانونی و مشخص، به شرکت‌هایی که بدهی معوقه و انباشته داشته باشند، اعلام خواهد شد که تنها می توانند به صورت نقدی اقدام به خریداری سوخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواپیمایی زاگرس: شرکت ملی پخش به ما سوخت نمی‌دهد/ معطلی چندساعته مردم در چندین فرودگاه

وی افزود: اینکه شرکت هواپیمایی زاگرس مدعی شده بدون تذکر و اعلام قبلی، امروز شرکت ملی پخش از دادن سوخت به هواپیماهای این شرکت خوددداری کرده، صحت ندارد؛ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در تاریخ 25 خردادماه سال جاری به صورت مکتوب به شرکت هواپیمایی زاگرس اعلام کرد که از تاریخ دوم تیرماه سال جاری، به علت بدهی های معوقه، این شرکت باید به صورت نقدی اقدام به خریداری سوخت کند.

کاهی در خصوص وضعیت مالیاتی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: این شرکت هیچ بدهی مالیاتی ندارد و مستندات آن نیز موجود است.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: شرکت هواپیمایی زاگرس، هزینه سوخت مربوط به ماه‌های آذر، دی، بهمن و اسفند 98 و همچنین هزینه سوخت مربوط به فروردین‌ماه 99 را به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بدهکار است.

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شرکت پالایش و پخش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت پالایش و پخش شرکت پالایش و پخش شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی شرکت هواپیمایی زاگرس سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۶۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی